48+ Farmen Kjendis 2018 Deltakere Pics

48+ Farmen Kjendis 2018 Deltakere Pics. Isen har smeltet på grensesjøen kornsjø nær svenskegrensa, og innerst i en idyllisk liten vik ligger finnsvika gård, klar for en årstid fylt av spirende håp og nytt liv. I 2018 sluttet hun i tv 2, men blir nå igjen å se på kanalen i neste års «farmen kjendis».

FARMEN , FARMEN 2018 - Dette er årets Farmen-deltakere
FARMEN , FARMEN 2018 - Dette er årets Farmen-deltakere from drp-images.nettavisen.no
Wølner er ifølge henne selv en dame med bein i nesa og som tør å ta i et tak. Nå er han klar for å ta fatt på gårdslivet som deltaker i neste års «farmen kjendis». Serien handler om en gruppe utvalgte kjendiser som må overleve på en gård uten moderne hjelpemidler.

Tiril sjåstad christiansen reagerer på ole klemetsens uttalelser om tv 2 og «farmen kjendis».

Alex iversen / tv2 etter et vellykket opphold på gjedtjernet gård for deltakerne på farmen 2018 skal gården igjen forpaktes, og denne gangen av 12 kjendiser. 14 nye mennesker har våget seg ut i kampen for tilværelsen. I 2018 sluttet hun i tv 2, men blir nå igjen å se på kanalen i neste års «farmen kjendis». Isen har smeltet på grensesjøen kornsjø nær svenskegrensa, og innerst i en idyllisk liten vik ligger finnsvika gård, klar for en årstid fylt av spirende håp og nytt liv.


LihatTutupKomentar